2011. október 16., vasárnap

9...8...7...

Hát akkor kezdődjön a visszaszámlálás. Már csak 9 nap és életemben először repülőre fogok ülni és elrepülök a szicíliai Palermoba 9 hónapra. 
Akárhonnan is nézzük, ez elég nagy lépés lesz az életemben. 9 hónap hosszú idő. Persze kinek mi jut eszébe erről a 9 hónapról :) 
Lássuk csak, miről is fog szólni előreláthatólag ez a 9 hónapom. Munkáról, buliról, önismeretről, új barátokról. Röviden, tömören ennyi. 2011.10.25-től 2012.07.25-ig önkéntes munkás leszek. 9 hónapom lesz arra, hogy megismerjem magam, és valami jót tegyek. Majd meglátjuk, hogy hogyan fog sikerülni :) Remélhetőleg jól, és nem sírva fogok hazatelefonálgatni :) Bízzunk a legjobbakban :)
Van még 9 napom az indulásig és azt sem tudom, hogy hol áll a fejem. Nem tudom mit csináljak. Kuporodjak egy sarokba és sírjak, hogy OMG el kell mennem, vagy kezdjem méregetni a bőröndöm súlyát. Nem mellesleg az új, és saját bőröndöcském a sarokból figyel szúrós szemekkel, hogy kezdjek már vele valamit, azon kívül, hogy beledobáltam pár cuccot, amiben már biztos vagyok, hogy elviszem. 
Már csak egy kérdésem van: MI A JÓ FRANCOT VIGYEK???? Mire lesz kint szükségem? Milyen ott az élet és komolyan ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Na jó ez több lett mint egy kérdés :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése